Forum Kokoart Strona Główna Forum Kokoart
Forum komiksu sieciowego. Rozmowy, pochwały i krytyka wszelaka... i pieczarki.
Najnowszy komiks

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pływanie
Autor Wiadomość
Melisa 
Trawiasty Zimorodek

Wysłany: 2007-12-08, 22:49   

sparrow, uuu, a potem podajesz rękę takiemu kto nie umył swoich ;x... idzie wtedy zwymiotować xD.

Adam, nie zakładałam z góry, że chcesz zobaczyć moje fotki, więc nie podałam linka ;) . W takim razie, jeśli jesteś na to gotów: www.super-pig.blog.onet.pl ;]. Jednak tak jak mówie, nie wywnioskujesz dużo po tych zdjęciach. Nie jestem bowiem zawarta w całości, wtedy gdy stoję xD ;].
Ps. Z Twojej strony oczekuje tego samego ;P. Masz jakieś zdjęcia?

//Coby nie ciągnąć offtopa - tak, mam, wszystkie, które chciałbym pokazać, znajdują się w temacie z fotami :) - Adam

Edit: Na Boga Adam tam są 93 strony! Skróć mi trochę poszukiwania ;) . Powiedz chociaż na której stronie ;].
"Aniele miecza, stworzony z gniewu, przynależny chaosowi - bezczelny, dumny, lecz, przyznaję, odważny - oto mianuję Cię nieszczycielem - abadonną, burzycielem starego porządku, tańczącym na zgliszczach i aniołem z kluczem do czeluści, bo ośmieliłeś się po niego sięgnąć tak bezceremonialnie. Przekonałeś się przecież, że to twoje powołanie. A teraz wracaj, żeby mi służyć. Twój czas się jeszcze nie wypełnił."

Gość, why be normal?
Ostatnio zmieniony przez Melisa 2007-12-09, 00:18, w całości zmieniany 1 raz  

Dakann 
Pr0_X Dałn Master !
Ponury Żniwiarz

Ostrzeżeń:
 1/4/5
Wysłany: 2007-12-08, 23:21   

Panstwo nie chca chyba bym pocietymi do innych tematow z tymi fotami, prawda? xD

Co do basenow i tematu poruszonego przez sparrow - ja sie z tym spotykam praktycznie na kazdym basenie. Syf w wodzie, jakies gluty, syfy i inne odpadki. Ludzie nie myja sie przed wejsciem ani po. Od niektorych tak zajezdza ze juz w szatni wiesz ze lepiej sie wycofac z basenu. Czasem mam wrazenie ze ludzie poprostu przychodza sie na basen umyc.

Melisa 
Trawiasty Zimorodek

Wysłany: 2007-12-08, 23:40   

Dakann, zależy też na jakim basenie ;) . Tam gdzie ja chodzę nie ma takich problemów ;].
"Aniele miecza, stworzony z gniewu, przynależny chaosowi - bezczelny, dumny, lecz, przyznaję, odważny - oto mianuję Cię nieszczycielem - abadonną, burzycielem starego porządku, tańczącym na zgliszczach i aniołem z kluczem do czeluści, bo ośmieliłeś się po niego sięgnąć tak bezceremonialnie. Przekonałeś się przecież, że to twoje powołanie. A teraz wracaj, żeby mi służyć. Twój czas się jeszcze nie wypełnił."

Gość, why be normal?

Adam 
.robovampire.
Zły Admin :>

Wysłany: 2007-12-09, 02:15   

Offtop odnośnie pogłosek o rzekomym istnieniu cywilizacji w naszej stolicy powędrował, gdzie jego miejsce.

sparrow 
emoeater

Wysłany: 2007-12-09, 09:56   

Nie dość że się nie myją, to zawsze miałam podejrzenia że dzieciom, i być może niektórym starszym też, nie chce się przerywać pobytu w basenie tylko dlatego że chce im się do wc :/ Podsumowując: basen tak, ale najlepiej prywatny.

Melisa 
Trawiasty Zimorodek

Wysłany: 2007-12-09, 10:13   

sparrow, ja chodze na basen w szkole, tam raczej dbają o higiene ;) .

Gość, why be normal?

Odpowiedz do tematu